08.07.2010

Anbefalninger

Tenkte at jeg skulle anbefale noen bloggere jeg følger med på. Iallefall noen av de :)


Foki


Foki er en av Sveriges største bloggere, og er en såkalt "Rosablogger".
Stilen hennes er fantastisk, og alle bildene er i en egen klasse.
Foki er å anbefale om man trenger et smil om munnen,
og om man trenger litt tips til en japan-inspirert stil


Kenza


Kenza sies å være Sveriges største blogger. Hun har rundt 140 000 lesere per dag. Kenza har en stil som jeg personlig digger, og er ikke redd for å prøve ut nye ting. Hun har også designet sin egen skokolleksjon, som man blant annet får kjøpt på Nelly.com. Kenza er en hverdagsblogger, hun jobber delvis som modell og er en stor Tokio Hotel fan.


Paniekscelencja


Stilen, kjære dere. Det er grunn nok til å stikke innom denne bloggeren i ny og ne. Bildene er fantastiske, tilbehøret, klærne, skone og hattene. Man kan elske alt på denne jenta. Om man skal lese teksten, kan man oversette til Norsk, men ettersom det er mye slengord som blir brukt, så er det ofte vanskelig å forstå sammenhengen. Men stilen dere, stilen.


Linnéa


Linnéa er Norges mest sarkastiske blogger. Tekstene er så usakelige at det blir morsomt, påfunnene, all drikkingen, all soppen, alle ikke-eksisterende vennene er noe av det denne jenta skriver om. Hun er ikke bare flink til å skrive, hun er også full av ironi og sarkasme. Hun er heller ikke redd for å svare lesere. Linnéa er en av Norges beste bloggere, uten tvil.


Ida


Hele Norges bloggdronning. Ida er den jenta som ikke er redd for å si sin mening, på bloggen og ellers i media. Hun er flink til å forsvare meningene sine, og poengene hennes er sjelden av den dårlige sorten. Ida var i en god stund Norges mest leste blogger. Hun ligger per dags dato på 3.plass på blogglisten.no. Ida lever livet, og tjener godt på bloggen sin.


Linn

Linn har en passion for fashion. Hun er flink på å gi tips, skrive hverdagslig og poster ofte outfits. Linn er ei søt jente fra Lillestrøm som har en god sans for vesker, sko og tilbehør. Linn har en blogg som absolutt er verdt å anbefale.

Ingen kommentarer: