23.06.2010

What's the definition of freak?


Du har andre tanker enn de andre jeg kjenner. Du er ikke som alle andre, og du liker det.
Hver gang du ser på noen, lurer jeg på hva det er du egentlig tenker. Hver gang du gjør noe, lurer jeg på hva du egentlig ville gjort.
Du har et temperament uten like. Det virker som at du har en av/på knapp, og denne knappen kommer på hver gang noen sier ting du misforstår. Denne knappen er så følsom at når noen kommer borti deg på gata, så er det like før denne knappen slåes på. Du er farlig sånn sett.

De som kjenner deg, eller kjenner til deg, holder som regel avstand. Noen prøver å få deg med på ting, for å se om du har forandret deg. Noen føler at du er for skremmende. Du har ingen virkelige venner, og ingen familie som bryr seg. Du er igrunn veldig ensom.

Familien din dro når du var yngre og venner har du ikke hatt siden barneskolen. Du har alltid vært et utskudd, og for oss rundt deg, har det sett ut som at du liker det. Ingen vet om du gjør det, eller om du skjuler sannheten.

Du er umulig å skjønne, for du sier aldri noe til oss, bortsett fra de gangene du blir sint. For meg er du kun det, en sint person. Et menneske som liker det han selv er, selv om det er en bitter og sint person. Ingen vil noensinne skjønne seg på deg, og du vet det.

1 kommentar:

Pupziz sa...

huh=) ANE ikke kæm du skriv om, men fikk nånn assosiasjona t menneska vi bægge kjenne og t menneska bære æ kjenne. MEN du skriv fortsatt bra! Fortsætt me d!:D